Társasház karbantartás, ezért érdemes egy állandó céggel szerződni

Nagyon megnyugtató érzés tud lenni, amikor van egy megbízható autószerelő telefonszáma a zsebünkben, van egy jól bevált kertészünk, vagy tudjuk, hogy kit hívjunk fel, ha eldugult otthon a lefolyó. Nincs ez másként a társasházak esetében sem, ahol időnként felmerülhetnek ilyen-olyan problémák. Ha profi csapattal szerződünk, akkor nem csak gyorsan és hatékonyan oldhatjuk meg a fennakadásokat, de csökkenthetjük a lakókat ért kellemetlenségeket is.

Mi az a társasház karbantartás?

Sok tulajdonost foglalkoztat a gondolat, hogy hogyan növelhetné ingatlanjainak értékét, hogyan működtethetné azokat hatékonyabban, és hogyan tarthatná meg bérlőit. Minél több lakás van egy épületben, úgy nőnek a karbantartás iránti igények is. Ilyen esetben már érdemes lehet egy komplett csapattal leszerződni a nagyobb munkaterhelés kezelésére. A karbantartásba igen sok feladat beletartozhat, csak úgy, mint a víz-és fűtésszereléssel kapcsolatos feladatok, amit a Dénes Építőipari Kft.-nél is igénybe tudunk venni, az apróbb javításoktól egészen a nagyszabású fejlesztésekig. A végső cél az, hogy az épületek élhetőek, biztonságosak és költséghatékonyak maradjanak a lakók számára.

A társasház karbantartás előnyeiről dióhéjban

Minden egy kézben

Eldugul a konyhai mosogatótálca, csöpög a csap, légteleníteni kell a radiátort és még sorolhatnánk. Nagyon nehéz találni olyan szakembert, aki szinte mindenhez (is) ért. A Dénes Építőipari Kft.-nél például egy teljes csapat áll a rendelkezésünkre, így náluk a szolgáltatás szinte mindenre kiterjed, ha víz-és fűtésszerelésről van szó. Beleértve a duguláselhárítást, csőtörés javítást, új szerelvények beszerzését és felszerelését, de még a csatorna diagnosztikát is.

Gyors segítségnyújtás

Egy nem várt probléma akár a másodperc töredéke alatt bekövetkezhet, ezért nagyon jól tud jönni, ha vészhelyzet esetén valaki éjjel-nappal elérhető. A Dénes Építőipari Kft.-vel szerződött ügyfelek például prioritást élveznek, ha a társasház karbantartás 0-24 órában elérhető szolgáltatásáról van szó, így nem kell napokat várni egy szakember kiérkezésére.

Megelőzés

A régebbi épületek az elavult vízvezeték-rendszerek miatt nagyobb kockázatot jelentenek. A társasház karbantartás segítségével megelőzhetjük a váratlan vagy nagyobb javítással járó költségeket. Erre jó példa az éves fűtés-és vízvezeték-ellenőrzés. A Dénes Építőipari Kft. például a csatorna kamerázás módszerével végez felderítést, ami nagyon előnyös, hiszen megkímélhetjük a lakókat a felesleges bontási munkálatoktól. A lehetséges problémákat tehát még azelőtt észlelhetjük, hogy azok fennakadásokat és károkat okoznának.

Nagyfokú biztonság

A lakók is nyugodtabban fekszenek le éjjel, vagy élik mindennapjaikat, ha tudják, hogy probléma esetén lesz kihez fordulni. A társasház karbantartás igénybevételével nagyban növelhetjük a lakók bizalmát, már azért is, mert mindig ismerős arcoknak nyithatnak majd ajtót.

Értéknövelés

Amennyiben a társasház rendszeresen karban van tartva, az együtt jár az ingatlan értékének emelkedésével is. A folyamatos karbantartásokkal és fejlesztésékkel vonzóbbá tehetjük az épületet a potenciális és jelenlegi bérlők, lakók szemében. Ki ne szeretne ugyanis egy modern és jól karbantartott épületben lakni?