Nekem ez nem megy, de más segít!

A feleségem elvárja tőlem, hogy valamiféle ezermester legyek, pedig nekem ehhez tényleg semmi tehetségem nincs. Ha bármi elromlik a lakásban, szinte már a pillantásából látom a kérdést: „na, mikor javítod meg?”

Nekem tényleg nincs semmilyen ügyességem ilyen szempontból, hiszen még egy bútor összeszerelése is sokszor nehézségekbe ütközik, még akkor is, ha részletes leírást kaptam hozzá.

Még szerencse, hogy a kedvesem nagyon szeret, és még így is elfogad engem.

Az is szerencse, hogy ismerem a megfelelő embereket és szolgáltatókat, ha segítségre van szükségem az efféle dolgokban.

Ott van például a vizgazfutesszerelo24.hu csapata, akikhez nagyon sok esetben fordultam már, és még soha nem okoztak nekem csalódást. Pár hete például egy gázszerelő jött ki tőlük hozzám, aki igazán értette a dolgát, és a problémát olyan gyorsan megoldotta, hogy alig akartam elhinni.

A gyors munkája azért is volt olyan megdöbbentő, mert a közben a minőség is tökéletes volt. Kicsit tartottam tőle, hogy majd alkatrészcserére is szükség lesz a gázkazánban, mert az biztosan megdobta volna a javítási munkálatok költségét, de szerencsére erre nem került sor.

Becsülendő, hogy nem próbálnak meg új alkatrészt vásároltatni az ügyfelekkel, ha a hibát anélkül is ki lehet javítani, nem?

Nem csak gázszerelőt lehet tőlük kérni, de például vízszerelőt is. Ha szeretnéd pontosabban tudni, hogy milyen szolgáltatásokat is vállalnak még, akkor javaslom, hogy nézz rá az internetes felületükre, mert ott kényelmesen és gyorsan megszerezhetsz minden szükséges információt.

Én szívből ajánlom, hogy őket keresd majd a későbbiekben, ha a lakásodban felmondja valami a szolgálatot. Minket bizony már többször is kihúztak a csávából.