Ivibet

Ivibet – merd kimutatni a szereteted

Sok ember van a világon, aki nem szokta kimutatni az érzelmeit. Szinte már azt mondhatjuk, hogy generációs jelenség az, hogy az emberek nehezen nyílnak meg és fejezik ki magukat. Hogyha te is magadra ismertél ebben, akkor olvasd végig ezt a cikket, mert talán a hasznodra lehet.
Gyakorolj rendszeresen

Amikor felismered magadban azt, hogy talán te sem fejezed ki kellő képpen az érzelmeidet a külvilág, és önmagad számára, akkor jöhet a következő képés: zárd be az Ivibet, és más internetes játékok oldalát, és fókuszálj a saját fejlődésedre. Miután valóban eldöntötted, hogy fejlődni szeretnél, az Ivibet bezárása után lesz még egy pár dolgod. Az első és legfontosabb talán az, hogy tudatosítsd magadban, magad számára az érzelmeidet. Amikor ez megvan, akkor már csak annyi a dolgod, hogy rendszeresen gyakorolj. Ez a gyakorlat természetesen önmagaddal kell kezdődjön, vagyis arról kell szólnia, hogy magadnak ismersz be dolgokat. Következő lépésként pedig azt kell megtenned, hogy másoknak is ismerj be dolgokat, akár visszajelzés, akár más formában. Ha ezt megteszed és rendszeresíted, egy kis idő után már teljesen automatikus folyamattá válik.


Fogalmazd meg az érzéseidet
Még egy kis tipp, hogy könnyebben menjen a tudatosítás és a másoknak való átadás: figyelj mindig arra, hogy pontosan tudd megfogalmazni, szavakba önteni, hogy mikor mit érzel. Pl. hogy hat rád, amikor nem nyersz az Ivibet oldalán történő játék közben? Még számos ilyen példát sorolhatnánk, de a lényeg itt abban áll, hogy mindig fogalmazd meg ezeket az érzéseket, és ez segíteni fog neked.