hurghada nyaralás

Feledhetetlen éjszak a Hurghada nyaralás alkalmával

Hurghada nappal a pihenés és a kalandok birodalma, de amint a nap lenyugszik a Vörös-tenger horizontján, a város egy teljesen új arcát mutatja meg. Egy Hurghada nyaralás során az éjszakát is érdemes megtapasztalni, ami tele van élettel, zenével és varázslattal. Lássuk, hogy pontosan miként érdemes belevetnünk magunkat egy ilyen eseménysorozatba!

Hurghada nyaralás: naplemente a tengerparton

Az éjszaka varázsa a tengerparton kezdődik. A naplemente lenyűgöző látvány, ahogy a nap lassan elmerül a Vörös-tenger kék vizében majd az ég színeit arany, rózsaszín és lila árnyalatokkal festi meg. Sétáljunk végig a parton, vagy foglaljunk helyet egy tengerparti bárban és élvezzük a látványt valamilyen frissítő koktél társaságában.

Vacsora a Marina Boulevardon

Hurghada Marina Boulevardja a város egyik legpezsgőbb helyszíne éjszaka. A kikötő mentén sorakozó éttermek és kávézók minden ízlést kielégítenek. A Hurghada nyaralás során válasszunk ki egyet a tenger gyümölcseit kínáló éttermek közül és kóstoljuk meg a frissen fogott halakat, garnélarákokat vagy kalamárit. Az éttermek teraszairól csodálatos kilátás nyílik a kikötőben horgonyzó luxusjachtokra és a nyüzsgő sétányra.

Buli a klubokban és bárokban

Hurghada éjszakai élete a késő esti órákban éri el csúcspontját. A város tele van klubokkal és bárokkal, ahol a legjobb nemzetközi és helyi DJ-k gondoskodnak a fergeteges hangulatról. Hurghada nyaralás tetőpontját a Papas Beach Club és a Little Buddha két népszerű helye biztosíthatja, ahol a táncparketten bulizva élvezhetjük az éjszakát. A hangulatos bárokban pedig élő zene és karaoke estek várnak mindenkit, ahol barátokkal együtt múlathatjuk az időt.