A pólók varázsa

Alig várom, hogy örökbe fogadhassak végre egy kutyát. Úgy vagyok vele, hogy mindenki azt csinál, amit akar, de én sokkal szívesebben hozok ki egy akár idősebb kutyust a menhelyről, minthogy fizessek egy állatért. Olyan sok hányattatott sorsú kutya és macska van – mindegyikőjük megérdemelné a szerető otthont, nagyon sajnálom őket! Egyelőre azonban nincs erre lehetőségem, de nagyon azon vagyok, hogy találjak egy olyan ingatlant, ahol végre megvalósulhat az álmom. Hiszek abban is, hogy sokat lehet tanulni egy állattól, kicsit olyanok ők, mint a gyerekek: tükröt tartanak és érettebbé tesznek. Hiszen gondoskodni valakiről nagy felelősséget jelent, és onnantól esélyes, hogy nem a saját érdekeim, igényeim lesznek mindig szem előtt, vagy legalábbis nem csak azok.

 

Te is úgy gondolod, hogy nagyon menők amúgy a bud spencer pólók? Én mindenképp! Először akkor találkoztam velük, amikor megláttam a LOLmarkt oldalán a legújabb kisállatos ajándékok és ajánlatok mellett, néhány nap múlva pedig az utcán jött velem szembe egy ilyen… Úgy gondoltam, eljött az idő, hogy belevessem magam a bud spencer pólók tengerébe és én is rendeljek magamnak egyet! Mivel a LOLmarkt kínálatában elég sok filmes póló van, ezért azt hiszem, te is meg fogod találni a kedvenced, de az előző témához visszakanyarodva akár egy cuki kutyust is kérhetsz a pólóra! Egyedi ajánlattal kapcsolatban érdeklődj a LOLmarktnál, minden mást is megtalálsz a honlapon.

 

A bud spencer pólók már csak azért is mozgatják a fantáziámat, mert egyfajta nosztalgikus érzést keltenek bennem. Na és a saját minta is nagyon érdekel, de akár másik filmből is szívesen vennék magamra egy-egy idézetet mondjuk vagy pillanatképet… Igazából nagyon szeretem a pólókat, és nagyon sok mindenre nyitott vagyok, de akár még egy ajándékozásnál is el tudom képzelni, hogy örömet szerzek egy kreatív pólóval… Tetszik, hogy vicces, hogy minőségi és menő! Nem érzem unalmasnak, copynak egyik mintát sem, igazán látszik, hogy van bennük tervezés! Nagyon imádom már most őket, és remélem, hogy minél nagyobb készlet birtokosa lehetek hamarosan a lolmarktos pólókból…

 

Tényleg nem akarom túlragozni a dolgot, a lolmarkt szuperjó, és tényleg akár S. O. S. ajándék gyanánt is jól jöhet innen szinte bármi, amit egy kicsit is az ajándékozottra szabsz! Szerintem már most rögtön érdemes lecsekkolnod a kínálatukat, biztos tetszeni fog!