férfi karkötők

A férfi karkötők idén még felkapottabbak

Az esztétika egy olyan szempont, ami a hölgyeket és az urakat egyaránt érinti. Hiszen ki ne hallott volna a férfi karkötők erejéről, amelyek a fülbevalók után most kezdenek teret hódítani?! Egyre több ajándékboltban találkozunk ilyen ékszerekkel, bár nem mindegy, hogy melyiket választjuk.

Ha össze kéne hasonlítani a férfi és a női nemnek készült modelleket, akar hamar észrevennénk a különbséget. A hölgyek általában a finomabb, vékonyabb és csillogósabb dolgokat szeretik, gyakran jelennek meg benne virágok, apró medálok és kövek is. A férfi karkötők egészen más formavilágot képviselnek, mivel általában vastagabb és letisztultabb ékszerekről beszélünk. Az ezüst például nagyon felkapott lehetőség, de a láncok szemének lényegesen nagynak kell lennie.

Sokan azt is szeretik, amikor a medál részébe bele lehet vésni egy szót vagy dátumot, hogy a párjuk mindig magánál hordja a szerelmük jelképét. Amikor az ezüstöt kaucsukkal keverik a férfi karkötőket, szintén pozitív hatást szokott elérni, tehát egész nagy a rendelkezésünkre álló választék. A hölgyek megszokták, hogy amikor bemennek egy boltba, akkor rengeteg modell közül választhatnak, az egész divatág az ízlésükhöz van felépülve.

Az uraknál azonban egészen más a helyzet, mindenki tudja, hogy ők sokkal céltudatosabban vásárolnak, de ez nem jelenti azt, hogy le kéne mondaniuk az ajándékokról. A férfi karkötők gondoskodnak arról, hogy valami újjal, valami mással lepjük meg a párunkat, ráadásul egészen hasznosnak is nevezhetőek. Ha már nem tudunk mit kitalálni a közelgő születésnapra, akkor a férfi ékszerek között is nézelődhetünk, hátha valami elnyeri a tetszésünket.