Fairspin

A Fairspin sem hiányozhat a felszerelésből

A gaming egyre inkább kezd kitörni a cikinek titulált tevékenységek közül, sőt, egyre többen tartják klassz dolognak, így az e körül forgó sztereotípiák is kezdenek leomlani. Ez az olyan gamerek számára, mint amilyen én vagyok, igazán jó hír, hiszen elég is volt azokból az évekből, amikor nem lehetett erről bármilyen társaságban beszélni.

Ennek a népszerűségnek köszönhetően a gamer setup-ok is egyre divatosabbak, még azok is gyakran elbüszkélkednek a felszerelésükkel, akik annyira mélyen nincsenek is benne a videojátékok világában. Gondolok itt például az olyan lányokra, akik igazából mással nem is játszanak, csak például a The Sims játéksorozattal.

A felszereléseket a közösségi médiában egyre többen osztják meg a nagyvilággal, és az igazán menő gamerek azt is megmutatják, hogy bizony nem csak videojátékokkal vannak bőségesen felszerelve, hanem sokaknál ott van az asztalon a Fairspin is vagy más, ehhez hasonló felületek, amelyeken számos online játék érhető el.

A legjobb gamer setup-ok

A legklasszabb gamer setup-ok a sokszínűség és a Fairspin és hasonló oldalak jelenléte mellett a külsőre is nagy figyelmet fordítanak, például a sok-sok felszerelés okozta kábelrengeteg tekintetében. Hogyan is élvezhetné bárki a Fairspin játékokat teljes mértékben, ha közben körülötte ott lógnak össze-vissza a kábelek, vagy épp a lába alatt vannak összegabalyodva?!

A kábelek elrendezése, és minél jobb elrejtése nagy divattá vált, ha a gamer setup-ok kerülnek szóba, és ez nem véletlen, hiszen kéz a kézben jár a stresszmentes, nyugalmat árasztó, letisztult környezetre való törekvéssel.
Magam is gyakori látogatója vagyok a Fairspin oldalának, és mondanom sem kell, amióta én is nagyobb figyelmet fordítok arra, hogy a gamer setup rendezett és letisztult legyen, sokkal jobban el tudok merülni a játékban, a szórakozásban.